Vzor americkej vlajky na pozadie

1977 FORD BRONCO

Možno ste si na našich stránkach všimli, že ponúkame zberateľské modely v rôznych mierkach od rôznych výrobcov. Dnes by sme sa chceli zamerať na jeden význačný model od Greenlight v mierke 1/64. Síce malá mierka, ale to čo ponúka je famózne. Množstvo detailov, presne navrhnutých prvkov karosérie. Nie, nejde o detské autíčka. A ak si to aj myslíte nikdy ste nemali v rukách pravé modely od Greenlight (USA).

Aukčná spoločnosť Barrett Jackson je tiež mnohým z našich fanúšikov známa. Tiež obdivujeme krásne autá ktoré sa na týchto aukciách prezentujú. Jedným z nich bol krásny Ford Bronco z roku 1977. Vydražil sa za krásnych 99.000 USD, čo zasa nie je na pomery predaja Bronco až tak veľa. Nás však zaujalo jeho dokonalé prevedenie. Veď posúďte sami.

Raňajky a obedové menu v Bistre u Mäsiara na Bulharske v Trnave.

Ak si porovnáte reálnu predlohu a tento malý model ktorý nedosahuje rozmer 10cm v dĺžke ide o vernú kópiu. Môžete mať tak doma aj vy vlastnú zbierku automobilov ala Barrett Jackson. Model nájdete v našom ESHOPE.

Viac informácii nájdete priamo na stránke Barrett Jakson. Aukcia prebiehala v Marci 2021 a spoločnosť Greenlight ho zberateľom priblížila v krásnom modely, ktorý vám aj my prinášame v našej ponuke. Samozrejme, že ide o kvalitný, licenčne vyrobený produkt pod ktorý by sa spoločnosť Barrett Jackson len tak nepodpísala. Model nájdete v našom ESHOPE.

Zdroj: Barrett Jackson, Greenlight