Vzor americkej vlajky na pozadie

Atribúty

Najazdené kilometre48000 km Objem motora6000 cm3 Výkon404 HP Typ motoraLS2 V8 FarbaVelocity Yellow Tintcoat Rok výroby2007 PalivoBenzín Typ prevodovkyAutomatická

Dodatočné informácie

Po úspechu v pretekoch na 24h Le Mans sa Chevrolet rozhodol vyrobiť limitovanú edíciu Corvette, ktoré by sa predávali výhradne v Európe. Bolo vyrobených len 250 kusov a v našej zbierke je auto s výrobným číslom 2. Názov špeciálnej edície je príznačný VICTORY EDITION CORVETTE.

Victory Edition Corvettes sa začala predávať po celej Európe v Marci 2007. Základom vozu bolo spojenie klasickej C6 a pretekárskej R Corvette. K pohonu poslúžil LS2 V8 s výkonom 404 koní (297kW) a krútiacim momentom 546Nm. Pohonnú jednotku uzatvára 6-stupňová manuálna prevodovka, za príplatok bolo možné dodať automatickú prevodovku.

Vozidlo bolo dokončené v jednej z dvoch farieb – Čierna alebo Velocity Yellow Tintcoat. Súčasťou balenia bol široký zadný spojler. Stabilitu vozu na cestách zabezpečujú päťramenné hliníkové kolesá Competition Grey, 18-palcové predné a 19-palcové vzadu.

Páči sa Vám tento obsah? Podeľte sa o neho so svojimi priateľmi!